Een kleine update / A Little Update

Hondenfotografie / Dog Photography

21 augustus 2017

 

 

Honden Portret fotografie / Dog Portrait Photography

 

If I had a dollar for every time a dog made me smile, I would be a millionaire…..

 

Een kleine update voor de vaste lezers:

Het was weer even stil op de blog. Achter de schermen ben ik super druk met de laatste afwerkingen aan mijn fotoboek. Zo leuk om te doen. Een heel bijzonder project, waar ik lang aan heb gewerkt. Nog even en dan kan ik mijn fotoproject, als boek in handen houden, wauw spannend hoor! Binnenkort meer hierover op de blog.

 

Daarbij geniet ik van de verschillende leuke fotoshoots. Zoals je inmiddels misschien wel weet, ben ik gek op dieren. Tussen alle drukte door moest ik deze lieverd wel even delen.

 

 

It's been a busy couple of months!, I am about to publish my first book and have many new photo projects on the horizon, but I had to share this one!.

 

Terug naar Blog