Project Vereeuwigd  - LevenXl

Op de website Vereeuwigd kunnen mensen die levensbedreigend ziek zijn (geweest) hun verhaal delen. Ervaren fotografen versterken deze verhalen met persoonlijke portretten. De foto's worden samen met het verhaal van de geportretteerde op de website van Vereeuwigd en op Social Media verspreid om de verhalen, inzichten en levenslessen van deze mensen te delen, als steun en inspiratie voor anderen. Er zijn inmiddels meer dan 200 zieke mensen geportretteerd. 

 

Een foto maakt  jou verhaal sterker

Voor Vereeuwigd fotografeerde ik Marco die na een ernstige ziekte weer midden in het leven staat. Wil je zijn verhaal lezen, kijk dan op: https://www.vereeuwigd.nu/verhalen/marco-petzoldt/ of klik op de afbeelding.

 

Marco wat ben jij een mooi mens, bedankt voor je vertrouwen!

Laat jou verhaal niet verloren gaan

Het is jouw eigen verhaal, het zijn jou eigen ervaringen en inzichten.

 

Jouw verhaal doet er toe, het gaat over moed en kracht. Dat je anders in het leven bent gaan staan. Het zijn verhalen die anderen kunnen inspireren of kunnen steunen. Daarom zijn ze zo waardevol.

 

Wat ik mooi vind aan project Vereeuwigd, dat het authentiek is en daarom bijzonder waardevol. Het laat de andere kant zien én vooral dat het leven niet altijd perfect is en plotseling allerlei wendingen kan krijgen. 

 

Neem gerust contact met mij op om jou verhaal aan te vullen met een foto. 

 

Contact:

itwasthatmoment@gmail.com


Aanvulling:

Vereeuwigd is helaas in 2021 gestopt. Vereeuwigd was een doorlopend project en kosteloos voor de geportretteerde. Er zijn drie exposities geweest én er is er een boek uitgegeven. De website met foto's en alle verhalen blijft gelukkig bestaan en is aangemerkt als Nationaal Digitaal Erfgoed.

 

Evenals de website van Vereeuwigd blijft ook deze pagina bestaan. Als waardering voor dit prachtige project. Voor mij is het een bijzondere ervaring geweest. Ik vind het een eer dat ik mocht mee werken aan dit project...