De wereld één grote softbox / The world one big softbox

(Pony fotografie met Hannah en Pony Pietje)

 3-1-2017

 

 

Het was even stil rondom mij, maar wie denkt dat ik heb stilgezeten heeft het mis. Ik ben giga druk geweest met de opdrachten en projecten voor school en dat zal voorlopig nog wel even zo doorgaan.

 

Regelmatig ben ik op pad om te werken aan mijn projecten, daarbij werk ik graag met natuurlijk licht en het liefst met mooi licht want dat zal in sterke mate bepalen hoe de sfeer in mijn foto gaat worden. De afgelopen week was echter een cadeautje, er waren verscheidene dagen met prachtig licht, de wereld om mij heen was zelfs één grote softbox geworden.  

 

Dat zijn van die momenten dat ik extra, extra blij ben als ik mijn passie voor fotografie kan delen. Zó ook als deze dag met Hannah en Pony Pietje. Wat hebben we een geweldige mooie en leuke middag gehad.

 

 

 

Terug naar Blog